Beneficii ale sistemului de iluminat de siguranta cu LED

Beneficii ale sistemului de iluminat de siguranta cu LED

Iluminatul de urgenta reprezinta o componenta esentiala a protectiei la incendiu a cladirii, deoarece ofera iluminare atunci cand alte lumini nu functioneaza. In cazul unui incendiu sau a unei pene de curent, principala sursa de alimentare cu energie poate fi deconectata, iar cladirea are nevoie de iluminat de siguranta pentru a mentine utilizatorii in siguranta. Iluminatul de urgenta cu LED-uri reprezinta o alegere ideala, deoarece ofere numeroase beneficii pentru proprietarul cladirii si utilizatorii acesteia.    

Luminile de urgenta cu LED-uri sunt sunele dintre cele mai rentabile lumini de pe piata, deoarece acestea dureaza mult mai mult decat cele cu iluminare medie. Atunci cand alegeti luminile de urgenta, costul va fi un factor, dar trebuie sa stiti ca sunt mai multe aspect de tinut cont pe langa costul original.  
Cea mai mare parte a costului iluminatului deriva din timpul de functionare, deci este esential sa se ia in calcul cat va fi necesar sa functioneze in fiecare an. Luminile comerciale cu LED-uri costa de obicei mai mult decat alte lumini la inceput, dar din moment ce dureaza mai mult si au un cost de operare mai scazut, luminile de urgenta cu LED-uri va vor economisi bani pe termen lung.
Avand in vedere faptul ca luminile de urgenta sunt menite sa functioneze in cazul oricarui tip de eveniment, acestea  trebuie sa fie durabile si sa functioneze in conditii dure.  
Deoarece luminile de urgenta sunt menite sa dureze in orice tip de eveniment de urgenta, ele trebuie sa fie durabile si capabile sa reziste la conditii dificile. Luminile cu LED-uri functioneaza in orice conditii de mediu, fie ca este foarte frig, fie ca este foarte cald trecut prin orice conditii de mediu, indiferent daca este vorba de racirea rece sau arderea fierbinte. In timp ce alte lampi pot varia in functie de temperatura si conditii, iluminatul LED de urgenta nu este afectat si este rezistent la vibratii si socuri.
Lampile cu LED-uri au un ciclu de viata foarte lung, ceea ce reprezinta o calitate critica pentru iluminatul de urgenta, deoarece aceasta trebuie functioneaza mereu. Durata de viata a lampilor cu LED-uri poate fi de pana la 100.000 de ore, ceea ce este semnificativ mai lung decat alte lampi de pe piata. Intretinerea si verificarea anuala sunt necesare pentru toate luminile de urgenta, dar acestea vor functiona mult timp inainte de a fi inlocuite. De asemenea, lampile LED sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, deoarece acestea functioneaza la o temperatura mai scazuta si genereaza mai multa energie.
 
 

Iluminatul de urgenta cu LED-uri reprezinta unul dintre cele mai rentabile sisteme de pe piata, deoarece acesta functioneaza mult mai mult decat cele cu iluminare medie. Atunci cand alegi sistemul de iluminat de urgenta, costul va fi un factor important, dar trebuie sa stii ca, pe langa costul original,  sunt mai multe aspecte de care trebui sa tii cont. Cea mai mare parte a costului iluminatului deriva din timpul de functionare, deci este esential sa se ia in calcul cat va fi necesar sa functioneze in fiecare an. Iluminatul cu LED-uri costa de obicei mai mult decat alte sisteme la inceput, dar din moment ce dureaza mai mult si au un cost de operare mai scazut, iluminatul cu LED-uri va economisi bani pe termen lung.

Avand in vedere faptul ca luminile de urgenta sunt menite sa functioneze in cazul oricarui tip de eveniment, acestea  trebuie sa fie durabile si sa functioneze in conditii dure.  Iluminatul cu LED  functioneaza in orice conditii de mediu, fie ca este foarte frig, fie ca este foarte cald. In timp ce alte lampi pot varia in functie de temperatura si conditii, iluminatul de urgenta cu LED nu este afectat, si este rezistent la vibratii si socuri.

Corpurile de iluminat cu LED au un ciclu de viata foarte lung, ceea ce reprezinta o calitate critica pentru iluminatul de urgenta, deoarece aceasta trebuie functioneaza mereu. Durata de viata a corpurilor de iluminat cu LED-uri poate fi de pana la 100.000 de ore, mult mai mare decat cea a altor lampi de pe piata. Intretinerea si verificarea anuala sunt necesare pentru toate corpurile de iluminat de urgenta, dar acestea vor functiona mult timp inainte de a fi inlocuite. De asemenea, corpurile de iluminat cu LED sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, deoarece acestea functioneaza la o temperatura mai scazuta si genereaza mai multa energie.

Solicita oferta pentru sistemul de iluminat de siguranta cu LED