BioStation A2 - Cel mai avansat terminal biometric de control acces si pontaj

BioStation A2 - Cel mai avansat terminal biometric de control acces si pontaj

Suprema BioStation A2 este cel mai avansat terminal biometric de control acces si pontaj, care utilizeaza tehnologia biometrica de ultima generatie . 

Unitatea de procesare quad core de top imbunatateste experienta utilizatorului prin oferirea unui raspuns rapid, iar memoria de 8GB permite stocarea a 500.000 de utilizatori. Noul terminal biometric de la Suprema imbina avantajele noului senzor OP5 cu algoritmul imbunatatit de identificare a amprentei pentru a oferi cel mai inalt nivel de acuratete.  

BioStation A2 foloseste noua tehnologie Suprema de identificare a amprentei ce ii permita sa realizeze deosebirea dintre degetele false alcatuite din diverse materiale, pentru a preveni orice activitate frauduloasa.

BioStation A2 este proiectat pentru a oferi utilizare maxima. Ecranul tactil IPS LCD de 5’’ ofera unghi larg de vizualizare, functionare facila si are un ecran special de sticla ce ofera vizibilitate ridicata. Interfața utilizată este inspirată din designul bazat pe Android, care este usor de inteles pentru utilizatori.

Terminalul biometric are incorporata o camera wide-angle de 2mp utilizata pentru identificarea faciala pe baza imaginii. De asemenea, BioStation A2 permite integrarea cu PoE si are WiFi incorporat.

 

Esti interesat de o solutie de control acces si pontaj biometric? Contacteaza-ne pentru o oferta sau un test gratuit cu BioStation A2!