Lumini de videoconferinta pentru sisteme individuale

Lumini de videoconferinta pentru sisteme individuale

AVITECH îşi îmbogăţeşte gama de echipamente pentru videoconferinta cu i-Series de la Brightline - noua serie de lumini de videoconferinta cu LED, lansată recent de compania americană.

Special concepute pentru a fi ataşate la orice tip de display, modelele i-Series facilitează obţinerea unor imagini clare ale interlocutorilor. Sistemele îşi pot aduce o contribuţie însemnată la reuşita sesiunilor de videoconferinta datorită surprinderii cu acurateţe a unor detalii vizuale importante, precum limbajul non-verbal, contactul vizual cu partenerul de discuţii.

Noile lumini de videoconferinta pentru sisteme individuale sunt foarte utile pentru utilizatori datorită producerii unei lumini plăcute, ce conferă un aspect natural, dimensiunilor reduse, construcţiei compacte, liniare, consumului scăzut de energie, emisiei reduse de caldură. Aceste caracteristici fac noua serie ideală pentru managerii care doresc să comunice eficient cu angajaţii şi colaboratorii, prin videoconferinta, din intimitatea propriului birou sau chiar de acasă.

Brightline este lider de piaţă în fabricarea sistemelor de iluminat cu un consum redus de energie, utilizate în videoconferinta, învăţământ la distanţă, televiziune, telemedicină, streaming video pentru internet, aplicaţii de schimbare a culorilor. Compania are ca misiune "comunicarea prin claritate".

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de videoconferinta oferite de AVITECH