Audio-Video si Videoconferinte - catalog 2008-2009, editia a VI-a

Audio-Video si Videoconferinte - catalog 2008-2009, editia a VI-a

AVITECH a lansat in luna noiembrie editia a VI-a a Catalogului "Audio/Video si Videoconferinte 2008-2009", o selectie unica de solutii si echipamente profesionale, cu tehnologie de ultima generatie.

Singurul de acest gen pe piata din Romania, catalogul este disponibil, la cerere, prin completarea si trimiterea formularului de pe pagina de contact.

Catalogul prezinta solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte precum digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina.

Catalogul este structurat pe 5 capitole: Videoconferinte, Vizual, Digital Signage, Audio, Automatizari. Fiecare capitol contine informatii detaliate despre producatorii cei mai importanti la nivel mondial, solutiile si echipamentele specifice domeniului respectiv.

Cele mai reprezentative produse din catalog pot fi testate in showroomul din Sos. Pipera-Tunari nr. 1/II.

AVITECH, prin divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini.