Cel mai mare dispecerat din Europa de Est - realizat de AVITECH

Cel mai mare dispecerat din Europa de Est - realizat de AVITECH

Cel mai mare dispecerat din Romania si Europa de Est, proiectat si implementat de AVITECH, liderul pietei romanesti de solutii videowall, este operational in sediul Ericsson Telecommunications Romania din luna august 2009.

Solutia oferita de AVITECH liderului in domeniul telecomunicatiilor permite vizualizarea optima a tuturor aplicatiilor din retea si intruneste toate standardele de calitate si functionalitate.

Sistemul este compus dintr-un videowall cu 56 cuburi cu retroproiectie, fiecare avand diagonala de 50'', si doua controlere performante pentru redarea si manipularea imaginilor. Arhitectura sistemului are la baza trei structuri de cuburi (doua laterale formate din 12x2 cuburi si una centrala cu 4x2 cuburi), separate prin cate 2x2 LCD-uri Sony. Atat cuburile cat si controlerele poarta semnatura producatorului canadian Christie Digital, lider de piata in furnizarea de solutii video profesionale pentru domenii precum afaceri, divertisment si industrie. Sistemele Christie Digital sunt ideale pentru centre de comanda si control, cinematografe digitale.

Unul din principalele avantaje ale sistemului detinut in prezent de Ericsson este afisarea eficienta, la o calitate foarte buna a informatiilor si functionarea neintrerupta, 24/7.

Ericsson este lider mondial in producerea de echipamente de telecomunicatii si in furnizarea serviciilor aferente pentru operatorii de telefonie mobila si fixa de la nivel global. Peste 1000 de retele din mai mult de 175 de tari utilizeaza echipamenele Ericsson, iar 40% din toate apelurile de telefonie mobila sunt efectuate prin intermediul sistemelor acestui producator. Ericsson este una dintre putinele companii din intreaga lume care ofera solutii complete, end-to-end, ce respecta toate standardele de comunicatii mobile.

AVITECH este numarul 1 in Romania in domeniile audio-video, videoconferinta si case inteligente si este liderul pietei de solutii videowall. Firma ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH ofera solutii complete pentru sali de conferinta si training, boardroom-uri, proiecte de videoconferinta, telemedicina si teleprezenta, retele digital signage, dispecerate si centre de comanda si control, proiecte ProAudio, lumini profesionale.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile videowall oferite de AVITECH