Noi sisteme audio-video pentru Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională

Noi sisteme audio-video pentru Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională

Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională (C.C.P.I.) beneficiază începând cu luna mai a acestui an de sistemele profesionale audio-video integrate de AVITECH. Din soluţia implementată la sediul instituţiei fac parte: sistem interactiv de prezentare, sistem centralizat de comandă şi control, sistem de conferinţă şi traducere simultană, sistem de înregistrare audio-video, sistem de sonorizare.

“Deşi de curând implementate, sistemele audio-video de la AVITECH îşi fac simţită prezenţa într-un mod benefic la coordonarea acţiunilor pe care le desfăşurăm”, susţine domnul Mihai Friptu, directorul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

AVITECH, integratorul numărul 1 de soluţii audio-video pe piaţa din România, a oferit Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională câteva din sistemele cu caracter mandatoriu pentru desfăşurarea eficientă a activităţii. Soluţia oferită se remarcă prin fiabilitate, calitate deosebită a echipamentelor şi prin posibilitatea de a fi oricând extinsă, în funcţie de nevoile ulterioare ale beneficiarului.

C.C.P.I. constituie autoritatea naţională centrală în domeniul cooperării poliţieneşti internaţionale, specializată în schimbul de informaţii operative în domeniul combaterii criminalităţii la nivel internaţional. Instituţia asigură legăturile operative dintre autorităţile române competente şi autorităţile de aplicare a legii din străinătate.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH