Christie Entero LED - soluţie premiată la InAVation Awards 2010

Christie Entero LED - soluţie premiată la InAVation Awards 2010

Christie, lider global al soluţiilor video pentru domeniile afaceri, divertisment şi industrie, a obţinut premiul ''Cele mai inovatoare Display-uri comerciale'' din cadrul InAvation Awards 2010, cu soluţia Entero LED.

Premiile InAVation, aflate la cea de-a patra ediţie, au fost desemnate pe 3 februarie, în cadrul expozitiei ISE, care a avut loc la Amsterdam. Soluţia Entero a obţinut cel mai mare procent din voturile celor peste 14.000 profesionişti din domeniul AV.

Christie Entero LED este primul sistem de proiecţie din lume cu rezoluţie SXGA+ şi WUXGA, bazat pe tehnologia LED, special creat pentru camerele de control şi aplicaţiile de tip videowall. Acest sistem combină siguranţa si calitatea tehnologiei de proiecţie DLP cu eficienţa şi durata mare de viaţă a LED-urilor (peste 50.000 ore), obţinând astfel un sistem de proiecţie cu o durată mare de viaţă şi care asigură funcţionare neîntreruptă, 24/7.

Considerată ''alegerea profesioniştilor'', compania Christie este recunoscută pentru descoperirile şi inovaţiile sale. Odată cu achiziţionarea companiei Vista Controls Systems, Corp., Christie şi-a desăvârşit portofoliul de soluţii video profesionale pentru cinematografe, dispecerate de monitorizare, prezentări de business, facilităţi de training, aplicaţii 3D şi realitate virtuală, educaţie, industrie şi sectorul guvernamental.

Soluţiile Christie sunt prezente şi în România prin AVITECH, numărul 1 pe piaţa de soluţii videowall şi unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii profesionale, integrate pentru domeniile securitate, audio-video, instalaţii electrice, case inteligente.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH