Comunicatiile de business in secolul XXI

AVITECH a pregatit pentru conferinta "Comunicatiile de business in secolul XXI" desfasurata pe 3 octombrie la Hotelul Mariott o prezentare completa a noilor solutii destinate efectuarii de videoconferinte. Compania a reusit sa se impuna pe piata prin sistemele de comuncatii audio-video la distanta dezvoltate in parteneriate cu mari producatori internationali precum Aethra si Radvision. Conferinta a avut rolul de a aduce in atentia audientei avantajele folosirii acestor tehnologii de ultima ora, printre care se numara sporirea eficientei comunicarii, reducerea timpului necesar organizarii si desfasurarii intrunirilor prin posibilitatea efectuarii unei legaturi din orice locatie si cu participarea unui numar mare de interlocutori si reducerea costurilor implicate de deplasari.

De la lansarea produsului si pana in prezent cateva sute de companii private si institutii publice din Romania au apelat la serviciile AVITECH pentru a-si instala echipamente performante de videoconferinta. In plus, compania detine la sediul sau din Soseaua Pipera, sali special amenajate pentru desfasurarea de videoconferinte, seminarii si traininguri care necesita suport multimedia de inalta calitate.

Specialistii AVITECH previzioneaza o creste a vanzarilor cu aproximativ 50% in numai jumatate de an, datorita evolutiei mediul de afaceri din tara si a schimbarilor ce vor interveni odata cu integrarea in Uniunea Europeana.