Concept Electrol - Ecrane de proiectie cu un design modern

Concept Electrol - Ecrane de proiectie cu un design modern

O noua serie de ecrane de proiectie va fi adusa in Romania de Avitech: Concept Electrol de la Projecta.

Atributele seriei constau in designul special si in multiplele posibilitati de personalizare a acestuia, astfel incat ecranele de proiectie Concept Electrol por fi perfect adaptate oricarui interior modern.

Liniile curbe, aspectul sofisticat, cat si calitatea ridicata a materialelor ecranelor fac din aceasta serie recomandarea optima pentru salile de conferinta sau pentru livingurile timpurilor noastre.

Carcasa de aluminiu, o caracteristica a designului seriei, este personalizabila prin insertii laterale si longitudinale in culorile Aluminium Mirror, Aluminium Steel, Wenge, Stejar, Artar, Fag, Visiniu si Alb vopsit. Carcasa este atent finisata si poate fi montata atat pe perete, cat si suspendata de tavan, utilizand sistemul Easy Install.

De mai bine de 50 de ani, Projecta este un producator si distribuitor de top pe piata ecranelor de proiectie high-quality. Cu sediul in Weert (Olanda), Projecta este o companie ce activeaza in toata lumea, fiind liderul pietei in ultimii ani.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Compania ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.