Concept Store Piața Sudului, nouă colaborare de succes cu Mega Image

Concept Store Piața Sudului, nouă colaborare de succes cu Mega Image

AVITECH continuă colaborarea de succes cu renumitul retailer Mega Image prin proiectul de dotare cu sisteme de securitate și siguranță a celui mai nou Concept Store al rețelei. După magazinul din Piața Gemeni, Mega Image Piața Sudului este al doilea supermarket de acest tip inaugurat de retailerul de origine belgiană.

Cu o suprafață de peste 1.700 metri pătrați și o parcare subterană cu peste 100 de locuri, Mega Image Piața Sudului este cel mai mare magazin al rețelei. AVITECH a proiectat și implementat aici sistemele de supraveghere video,  control acces, detecție efracție, detecție incendiu. Sistemele de securitate și siguranță sunt integrate și sunt monitorizate și controlate cu ajutorul unei platforme software unice dintr-un dispecerat local amenajat, de asemenea, de către AVITECH.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde peste 350 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD, Mega Drive. Parte din Delhaize Group, Mega Image îşi propune să ofere, în fiecare zi, servicii de calitate şi o sortimentaţie de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile de securitate şi audio-video oferite de AVITECH