Curenţi slabi pentru primul Mall din Târgu-Jiu

Curenţi slabi pentru primul Mall din Târgu-Jiu

Primul centru comercial de tip mall din judeţul Gorj, Shopping City Târgu-Jiu, beneficiază de instalaţii electrice de curenţi slabi implementate de AVITECH. Centrul are o suprafaţă de peste 50.000 de metri pătraţi construiţi şi cuprinde o parcare subterană, parter si etaj.

Securitatea şi siguranţa sunt garantate de sistemele profesionale integrate de AVITECH: sistem detecţie incendiu, sistem de supraveghere video, sistem control acces şi detecţie efracţie, sistem de adresare publică şi evacuare vocală. Toate sistemele securizează eficient spaţiile comerciale şi parcarea din Shopping City Târgu-Jiu.

Sistemul CCTV realizează supravegherea video permanentă atât în interiorul centrului comercial, cât şi în exterior, prin intermediul celor circa 100 de camere de supraveghere video profesionale.

Sistemul de detecţie incendiu înglobează peste 2000 de elemente specifice, dispuse pe întregul spaţiu comercial şi în parcare. Cele 1000 de locuri de parcare sunt situate în proporţie de peste 85% în parcarea subterană, fapt pentru care AVITECH a integrat un sistem de detecţie monoxid de carbon de ultimă generaţie.

De asemenea, AVITECH a asigurat implementarea unui Building Management System (BMS) eficient, care permite controlul centralizat al tuturor instalaţiilor electrice de forţă şi al sistemului HVAC.

Centrul comercial din Târgu-Jiu reprezintă o investiţie de peste 30 milioane de euro şi găzduieşte un hypermarket, peste 80 de magazine, restaurante şi cafenele, numeroase spaţii de distracţie, precum şi un cinema digital multiplex 3D.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de curenţi slabi oferite de AVITECH