Date financiare AVITECH, semestrul 1, 2019

Date financiare AVITECH, semestrul 1, 2019

Datele financiare ale companiei noastre pentru prima jumatate a anului 2019 sunt disponibile si le impartasim cu toti cei care ne-au ajutat si ne vor ajuta sa crestem in continuare, partenerii, clientii si angajatii nostri.

In primul semestru al anului  curent AVITECH a avut o cifra de afaceri de peste 22.700.000 lei, inregistrand o crestere de peste 12% comparativ cu perioada similara din anul trecut.

Pe parcursul primei jumatati a acestui an am finalizat cu succes proiecte pentru Sofidel, Altex,, The Bridge 2,  Openville Timisoara, Spitalul Clinic Judetean de Urgente Sfantul Spiridon Iasi, Primaria Cluj-Napoca si pentru alte companii din retail, logistica, real estate, industria auto.

Compania noastra a obtinut atestatul ANRE nr. 14197 / 25.02.2019 de tip B pentru ,,proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV’’.

Prin urmare,  proiectele implementate cu succes, lucrarile care se afla in derulare si parteneriatele dezvoltate sunt rezultatele pe care le-am obtinut datorita experientei, seriozitatii si profesionalismului echipei noastre, toate acestea contribuind la consoliderea pozitiei de integrator profesionist de sisteme in domeniile Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Audio-Video, Infrastructura IT & Comunicatii, Sisteme Inteligente de Transport.