Display-uri Element One şi tehnologii Beyerdynamic pentru conferinte

Display-uri Element One şi tehnologii Beyerdynamic pentru conferinte

AVITECH propune clienţilor săi noi soluţii inovatoare pentru dotarea sălilor de conferinţe: display-uri exclusiviste Element One încorporabile în mobilier, integrate cu tehnologii audio de vârf de la Beyerdynamic.

Cei doi producători au lansat în luna iunie, în cadrul Infocomm Show, două variante de display-uri integrate cu tehnologii audio Beyerdynamic: Element One Convers integrat cu microfoane cu tehnologie Revoluto şi Element One Versis integrat cu microfon tip gooseneck cu tehnologie MCS.

Includerea soluţiilor Beyerdynamic este disponibilă şi pentru display-urile Element One Convers şi Versis deja instalate.

Element One este recunoscută la nivel mondial pentru creativitatea cu care a dezvoltat conceptul de display încorporabil în mobilier. Display-urile se pot deschide electric, printr-o simplă apăsare, permit reglarea unghiului de înclinare al ecranului, sunt finisate manual şi există şi în versiuni cu touchscreen.

Fondată în anul 1924, Beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa echipamentelor audio profesionale - căşti, microfoane, sisteme de discuţii. Beyerdynamic dezvoltă şi produce soluţii inovatoare de cea mai înaltă calitate.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile pentru Săli de conferinţe oferite de AVITECH