Display-urile LCD Eyevis pentru sălile de monitorizare şi control

Display-urile LCD Eyevis pentru sălile de monitorizare şi control

AVITECH vă propune display-urile LCD Eyevis - soluţii profesionale ce permit configurarea de videowall-uri pentru cele mai diverse aplicaţii din cadrul sălilor de monitorizare şi control.

Gama variată de soluţii pentru videowall-uri oferite de producător include şi seria EYE-LCD, care conţine display-uri LCD profesionale high-end, ideale pentru afişarea ireproşabilă a oricărui tip de conţinut.

Cu diverse dimensiuni şi rezoluţii de afişare, cele mai noi modele din serie permit alcătuirea unor soluţii personalizate, perfecte pentru sălile de monitorizare şi control. Mai mult, tehnologia LED-backlight utilizată în realizarea display-urilor garantează imagini clare, consum redus de energie, luminozitate sporită şi culori vii pentru o perioadă mult mai lungă de timp (până la 50.000 de ore de funcţionare).

Soluţiile Eyevis pot fi cu succes implementate în domenii dintre cele mai diverse: transport, telecomunicaţii, industrie, hidrologie, meteorologie, retail, educaţie, sănătate, financiar-bancar, administraţii publice etc.


Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile videowall oferite de AVITECH