Ecrane de proiecţie cu margini tensionte de la Projecta

Ecrane de proiecţie cu margini tensionte de la Projecta

AVITECH aduce în România ecranele de proiecţie cu margini tensionate de la renumitul producător olandez Projecta. Soluţiile propuse fac parte din gama RF Electrol şi pot fi încorporate în tavan, montate pe perete sau pe tavan.

AVITECH recomandă ecranele de proiecţie cu margini tensionate datorită obţinerii unei proiecţii pe o suprafaţă întotdeauna plată, a bunei comportări a ecranului în condiţii de variaţii de temperatură sau umiditate, a duratei mai mari de viaţă a materialului tensionat şi a acurateţei imaginii proiectate pe o suprafaţă perfect plată (caracteristică deosebit de utilă în domenii precum medicina, aplicaţiile de design).

Transmiţătorul RF încorporat face posibilă operarea (deschidere/închidere) din telecomanda cu care vine în pachet. Foarte importante sunt şi caracteristici precum durata mare de viaţă, fiabilitatea motorului şi calitatea sistemului de operare a pânzei.

Modelele Tensioned Descender RF Electrol se remarcă prin integrarea facilă în tavanele non-modulare şi prin mentenanţa uşor de realizat. Seria Tensioned Elpro RF Electrol este foarte simplu de instalat pe un perete tavan datorită sistemului Easy Install. De asemenea, produce un nivel redus de zgomot şi are un motor de viteză mare.

De mai bine de 50 de ani, Projecta este un producător şi distribuitor de top pe piaţa ecranelor de proiecţie high-quality. Cu sediul in Weert (Olanda), Projecta este o companie ce activează în toată lumea, fiind liderul pieţei în ultimii ani. Oferta companiei cuprinde echipamente de o calitate deosebită, cu sisteme inteligente de montare, personalizabile în funcţie de cerinţele clienţilor.

Doresc să primesc mai multe informaţii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH