Evenimente educaționale în Iași

Evenimente educaționale în Iași

În luna aprilie AVITECH a luat parte la două evenimente educaționale importante, desfășurate în Municipiul Iași - Conferința Internațională pentru Educația Adulților, organizată de Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) și Iași Educational Trade Show (IETS) - unicul târg de produse și servicii pentru învățământ și educație din regiunea de Nord Est.

AVITECH a fost partenerul UAIC Iași în cadrul celei de-a patra ediții a Conferinței Internaționale pentru Educația Adulților. Desfășurată în perioada 27-30 aprilie 2014, ediția din acest an a avut ca tematică “Educația adulților în universități. Perspective locale și regionale”. Evenimentul se organizează o dată la patru ani și reunește cadre academice și reprezentanți ai unor organisme internaționale, care elaborează și susțin lucrări științifice conform tematicii agreate. Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Japonia, Germania, Australia, Ungaria au avut reprezentanți în cadrul evenimentului. Acestora li s-au alăturat și foarte multe personalități academice din alte instituții universitare românești. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând acest link.

În perioada 6-9 aprilie AVITECH a avut un stand de prezentare în cadrul expoziției de tehnologii, produse și servicii pentru educație din cadrul Iași Educational Trade Show. Evenimentul s-a desfășurat în sala Pașilor Pierduți din cadrul UAIC. Compania noastră a adus în atenția participanților la expoziție cele mai noi produse și tehnologii de la producătorul canadian SMART Technologies – parteneral companiei pentru soluții educaționale.Evenimentul a fost dezvoltat pe două secțiuni: Expoziția de tehnologii, produse și servicii pentru educație și Expoziția de carte tehnică, științifică și didactică.La eveniment au participat elevi și cadre didactice din județele Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Bacău, Neamț.

AVITECH susține și promovează toate demersurile educaționale care au ca obiectiv imbunătățirea mediului în care se desfășoară activități educative, precum și a actului didactic. Participarea la cele două evenimente de la Iași se înscrie în strategia companiei de a fi parte activă în procesul de modernizare a sistemului românesc de învățământ.

 

Doresc să primesc detalii despre soluțiile și programele educaționale oferite de AVITECH