Evoko Room Manager – soluţia pentru rezervarea sălilor de întâlniri

Evoko Room Manager – soluţia pentru rezervarea sălilor de întâlniri

AVITECH prezintă Evoko Room Manager, o soluţie inedită propusă de producătorul suedez Evoko Unlimited AB pentru gestionarea eficientă a rezervării sălilor de întâlniri din cadrul hotelurilor şi companiilor.

Evoko Room Manager este un sistem deosebit de simplu, dar foarte eficient şi fiabil, ce poate fi instalat pe perete, în exteriorul sălii de întâlniri.

Display-ul touch screen afişează un meniu clar structurat care permite urmărirea facilă a statusului rezervărilor şi oferă posibilitatea utilizatorului de a face rezervări şi actualizări ale informaţiilor pe loc. Unul din avantajele principale ale sistemului este faptul ca nu necesită un software adiţional, fiind direct conectat la Exchange Server-ul companiei.

Printre beneficiile sistemului se mai numără: integrarea perfectă cu Microsoft Outlook,  posibilitatea efectuării de rezervări de la distanţă, online, precum şi raportarea eventualelor defecţiuni din sala de întâlnire prin simpla apăsare a unor icon-uri reprezentative.

Mai mult, dacă aţi uitat să rezervaţi o sală, carcasa din aluminiu vă permite să identificaţi dintr-o privire sălile disponibile: pentru cele ocupate este iluminată discret în roşu, iar pentru cele libere în verde.

Evoko Unlimited AB este o subsidiară a Smart Media Solutions AB din Suedia. Compania este apreciată pentru spiritul său inovator, iar soluţia Evoko Room Manager se bucură de evaluări pozitive din parte specialiştilor în domeniul audio-video.


Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH