Conferinta ''E-Health and Bioengineering''- importanta telemedicinei

Conferinta ''E-Health and Bioengineering''- importanta telemedicinei

AVITECH a sprijinit evenimentul ''E-Health and Bioengineering'' - conferinta nationala cu participare internationala, desfasurata in perioada 17-18 septembrie 2009 la Constanta, in incinta Universitatii ''Ovidius''. Conferinta a fost organizata de Universitatea de Medicina si Farmacie ''Gr.T. Popa'' din Iasi, Societatea Romana de Bioinginerie Medicala, Universitatea ''Ovidius'' din Constanta si Institutul de Tehnica de Calcul al Academiei Romane.

Conferinta s-a axat pe sublinierea importantei bioingineriei medicale in sistemul de sanatate romanesc si european. Cum era firesc, unul dintre cele mai abordate subiecte a fost utilizarea si beneficiile telemedicinei in procesul de salvare a vietilor omenesti, in managementul medical, in perfectionarea continua, precum si in schimburile de experienta ale personalului medical.

Solutiile de telemedicina oferite de AVITECH prin divizia Audio-Video corespund celor mai exigente cerinte, compania finalizand de curand implementarea primul sistem de telemedicina din Romania ce deserveste 41 de spitale din 7 judete.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, videowall, pro audio si lumini. Compania realizeaza proiecte complexe de videoconferinta, telemedicina, e-learning, retele info-publicitare, sonorizari, iluminat profesional. Solutiile diviziei cuprind echipamente profesionale atent selectionate de la cei mai importanti producatori din lume. Dintre aceste echipamente amintim: sisteme de videoconferinta, videoproiectoare, monitoare LCD si cu plasma, videowall, table interactive, sisteme interactive digital signage, sisteme de sonorizare, sisteme de conferinte, sisteme traducere simultana, lumini profesionale, sisteme de control si automatizare.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile de telemedicina oferite de AVITECH