Instalații electrice, voce-date și soluții audio-video pentru Autodesk

Autodesk, renumitul producător de soluții software pentru proiectare, grafică și animație digitală, a inaugurat în luna aprilie 2014 noul său sediu din București. Localizat într-un spațiu deschis cu un design modern, sediul a fost gândit în jurul unor principii esențiale precum: ergonomie, eficiență, comfort, simplitate în utilizare.

AVITECH a asigurat implementarea rețelei de voce-date, realizarea instalației electrice și integrarea de sisteme audio-video în noul sediu Autodesk.

Rețeaua de voce-date totalizează aproximativ 10 km de cablu date și deservește 50 de posturi individuale de lucru și mai multe săli de sedințe, spații de meeting și cabine pentru convorbiri telefonice. Conexiunile sunt concentrate într-un server-room amenajat, de asemenea, de către AVITECH. Instalația electrică a presupus, printre altele, realizarea tablourilor electrice de distribuție și a unor racorduri noi, trasarea a peste 2 km de cablu de alimentare, instalarea de prize normale și multimodulare de pardoseală etc.

De asemenea, AVITECH a instalat displayuri LCD profesionale Full-HD în sălile de întâlnire și în zona de recepție. Sala mare de conferință a fost dotată cu un sistem de videoproiecție.

Autodesk este un producător de software de origine americană. Compania a fost fondată în 1982. Astăzi, Autodesk este lider mondial in dezvoltarea de aplicații software de proiectare 2D și 3D destinate piețelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcții, infrastructură, media și entertainment. Printre cele mai cunoscute software-uri Autodesk se numără: AutoCAD, 3ds Max, InfraWorks, Revit, Alias, Maya etc.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru spații de birouri