Mai multa interactivitate cu sistemul SMART Board 685ix

Mai multa interactivitate cu sistemul SMART Board 685ix

AVITECH anunta lansarea pe piata din Romania a sistemului interactiv SMART Board 685ix, de la SMART Technologies. Acum puteti experimenta mai multa interactivitate ca niciodata, acesta fiind unul dintre primele sisteme integrate de prezentare pentru domeniul educational ce combina o tabla interactiva SMART Board cu un videoproiector UX60.

Datorita distantei scurte de proiectie, de numai 30 cm, videoproiectorul Ultra Short-Throw UX60 proiecteaza imagini luminoase, in culori vibrante si elimina umbrele. Cu o diagonala de 221 cm si un format 16:10, tabla SMART Board 685ix ofera o suprafata de lucru cu 20% mai mare decat cea a unei table interactive standard. Mai mult, tehnologia DLP a videoproiectorului elimina nevoia de curatare si de intretinere periodica a filtrului.

Alte doua functii speciale ale sistemului sunt Touch Recognition si Distorsion Free. Prima permite comutarea automata de la atingerea cu markerul la cea cu mana, iar cea de-a doua asigura redarea fara distorsiuni a imaginilor provenite din surse precum o camera video HD, un player Blu-Ray sau un laptop widescreen.

Compania canadiana SMART Technologies este producatorul numarul 1 mondial de table si sisteme interactive pentru mediul educational si pentru salile de intalniri. Pozitia de lider este sustinuta atat de tehnologia folosita, cat si de cifrele de afaceri realizate. Compania a fost infiintata in anul 1987, iar in 1991 a introdus pe piata primele table interactive SMART Board. AVITECH este distribuitor autorizat pentru Romania al tablelor interactive SMART Board. Tablele interactive SMART Board sunt destinate atat sistemului educational, cat si mediului de afaceri.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre produsele SMART Technologies