Mentenanta si service pentru sisteme de protectie la incendiu

Mentenanta si service pentru sisteme de protectie la incendiu

Sistemele de protectie la incendiu trebuie verificate si intretinute zilnic, lunar, trimestrial si anual. Primele pot fi realizate de angajatii companiei care beneficiaza de sistemele implementate, insa celelalte trebuie efectuate de o companie specializata in oferirea de mententa si service pentru sistemele de protectie la incendiu.

Intretinerea trimestriala presupune verificarea tuturor inregistrarilor si aplicarea de masuri pentru aducerea sistemului in stare de functionare corecta. De asemenea, este necesar sa se declanseze cel putin un detector sau un declansator manual in fiecare zona pentru a se asigura ca echipamentul de control si semnalizare receptioneaza si afiseaza un semnal corect, si declanseaza alarmarea si toate dispozitivele auxiliare sau de semnalizare.

Pe langa acestea, personalul autorizat verifica activarea de catre echipamentul de control si semnalizare a tuturor functiilor de retinere si eliberare a usilor. De asemenea, in cadrul acestei intretineri trimestriale echipa executa toate verificarile recomandate de producator.

 Un alt tip de intretinere de care trebuie sa beneficieze sistemele de protectie la incendiu este intretinerea anuala. Ca si cea trimestriala, aceasta este realizata de o companie specializata in oferirea de servicii de mentenanta si service.

Echipa de mentenanta si service realizeaza o verificare vizuala, de ansamblu, astfel incat sa se asigure ca toate racordurile cablurilor sunt sigure, intregi si protejate corespunzator. In plus, echipa verifica daca schimbari structurale au influentat cerintele referitoare la fixarea declansatoarelor manuale, a detectoarelor si a dispozitivelor de alarmare.

O alta sarcina a tehnicienilor si ingnerilor de mentenanta si service este examinarea si verificarea tuturor acumulatorilor. Echipa se ocupa de verificarea fiecarui detector pentru asigurarea functionarii corecte, respectand recomadarile producatorului. De asemenea, personalul autorizat inspecteaza daca echipamentele de control si semnalizare declanseaza toate functiile auxiliare.

AVITECH are o divizie de mentenanta si service alcatuita din peste 60 de persoane, tehnicieni si ingineri certificati si autorizati  pe domeniile lor de activitate. In plus, in cadrul diviziei exista un Dispecerat localizat in sediul central din Voluntari,  un Centru Service echipamente electronice in Bucuresti si echipe mobile de interventie in 14 centre (Bucuresti-Ilfov, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Chisinau-Rep Moldova, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara). 

Solicita oferta pentru mentenanta si service