Mentenanta si service pentru sisteme de securitate si siguranta

Mentenanta si service pentru sisteme de securitate si siguranta

Functionarea normala a unui sistem de securitate sau siguranta (supraveghere video, detectie efractie, securitate perimetrala, control acces, interfonie, detectie incendiu, alarmare si evacuare, desfumare, stingere incendiu) presupune o verificare periodica, iar aceasta poate fi asigurata prin incheierea unui contract de mentenanta si service. In alegerea unei companii care sa furnizeze mentenanta si service, este necesar sa se tina cont de acoperirea nationala si de oferirea de suport tehnic 24/7/365, astfel incat orice defectiune aparuta sa fie remediata in cel mai scurt timp posibil.

In plus,  conform legislatiei in vigoare, incheierea unui contract de mentenanta este obligatorie (Legea 301/2003). Dupa predarea si receptia sistemului se impune incheierea unui contract de mentenanta intre proprietar (utilizator) si instalatorul sistemului sau o alta companie specializata in oferirea de mentenanta si service.

Beneficiile contractului de mentenanta sunt: prevenirea defectiunilor, prelungirea duratei de viata a echipamentelor instalate, revizii periodice conform recomandarilor producatorilor si/sau normelor legale.

In cazul in care nu se incheie un contract de mentenanta si service, pe langa amenzile aplicate ca urmare a incalcarii legii 333/2003, datele inregistrate se pot pierde partial sau total, componentele nefunctionale pot genera erori, ceea ce conduce la intreruperea afacerii si generarea de pierderi financiare.

AVITECH dispune de o divizie de mentenanta si service alcatuita din peste 60 de persoane, tehnicieni si ingineri, certificati si autorizati pe domeniile lor de activitate. In plus, in cadrul diviziei exista un Dispecerat localizat in sediul central din Voluntari,  un Centru Service echipamente electronice in Bucuresti si echipe mobile de interventie in 14 centre (Bucuresti-Ilfov, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Chisinau-Rep Moldova, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara). 

AVITECH ofera servicii de mentenanta si service pentru urmatoarele sisteme de securitate si siguranta instalate atat de companie, cat si de alte firme:

  • Supraveghere video
  • Detectie efractie
  • Securitate perimetrala
  • Control acces
  • Interfonie
  • Detectie incendiu
  • Alarmare si evacuare
  • Stingere incendiu

Pe parcursul celor 20 de ani de experienta, compania a derulat numeroase proiecte de mentenanta si service pentru diferite domenii (retail, real estate, industrie, hotelier, bancar, arta&cultura) Vezi referintele pe mentenanta si service.

Solicita oferta pentru mentenanta si service