Microsoft Surface Hub 2

Microsoft Surface Hub 2

Cele mai eficiente afaceri de astazi au o cultura bazata pe colaborare si pun accent pe stimularea creativitatii si a productivitatii, De fapt, companiile care promoveaza munca in colaborare sunt de 5 ori mai predispuse sa fie productive (Journal of Experimental Social Psychology). Nu s-a schimbat doar modul in care lucram, dar si locul in care muncim. Mediul din jurul nostru se schimba catre open offices, huddle rooms si spatii destinate lucrului in echipa. Astfel se impune nevoia realizarii unui dispozitiv proiectat pentru echipe si pentru noile medii pentru a ajuta oamenii sa colaboreze, indiferent daca acestia sunt la birou, acasa sau in calatorie. Astfel, oamenii pot colabora in timp real, intr-un mod eficient si intuitiv.

Surface Hub 2 a fost proiectat de la inceput pentru echipe, pentru a-i determina pe oameni sa isi paraseasca scaunele, sa se conecteze si sa colaboreze indiferent de loc. Noul Surface Hub 2 este mai elegant, se incadreaza in orice spatiu de munca si este potrivit pentru orice stil de lucru. Display-ul multi-touch 4K+ ofera o suprafata ideala pentru colaborare, utilizand Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 si intelligent cloud. Camerele 4K care se rotesc cu dispozitivul, difuzoarele integrate si microfoane far-field  creeaza senzatia prezentei fizice in sala a tuturor membrilor. De asemenea, formatul 3X2 ofera fiecarui participant mai mult spatiu ce poate fi utilizat pentru a crea si colabora.

Surface Hub 2 se adapteaza spatiului tau datorita asezarii ecranelor in format portret sau peisaj. Rotirea dinamica iti permite sa utilizezi cea mai buna orientare pentru continutul tau astfel incat sa ii ajuti pe oameni sa lucreze in modul care li se potriveste cel ma bine. De asemenea, este mult mai usor de mutat decat predecesorul sau.  Asezarea celor 4 display-uri unul langa celalalt genereaza efecte vizuale de necontestat si are un efect asupra rezultatelor atinse de grup, permitandu-le utilizatorilor sa afiseze diverse tipuri de continut in acelasi timp . Imagineaza-ti cate beneficii pot avea participantii daca vor putea lucra simultan pe Microsoft Whiteboard, PowerBI, PowerPoint si pot face si o videoconferinta.

In plus, mai multi oameni se pot loga in acelasi spatiu de munca Surface Hub 2, iar acestia isi pot accesa simultan documentele, imbinandu-le cu cele ale colegilor.

Microsoft Surface Hub 2 va putea fi achizitionat incepand cu anul 2019.