Mobilier PHILIP - perfectiune si rafinament pentru mediul de afaceri

Mobilier PHILIP - perfectiune si rafinament pentru mediul de afaceri

Luna august reprezinta inceputul colaborarii dintre AVITECH si compania germana, producatoare de mobilier premium specializat pentru birouri, PHILIP Mobelmanufaktur GmbH.

PHILIP Mobelmanufaktur GmbH este un reper pe piata pieselor de mobilier realizate pentru boardroom-uri, sali de consiliu, sali de conferinta si videoconferinta, birouri directoriale. Datorita calitatii premium, mobilierul Philip este optiunea a numeroase banci, societati financiare, mari corporatii, birouri de avocatura, in general clienti care apreciaza luxul, eleganta, functionalitatea si modernismul.

Fabrica a fost infiintata in anul 1972 de catre Philip Rosenthal, la Espelkamp, in Germania. Compania a inregistrat un succes rasunator pe piata germana in anii 1980. Intre succesele renumite, de-a lungul timpului, se numara colectia Ypsilon si masa demontabila Cetera. Mobilierul Philip are la baza componente profesionale si o estetica ce corespunde celor mai inalte standarde.

Scopul companiei este sa creeze mobila de cea mai buna calitate. O calitate ce nu se regaseste in mobilierul de serie. Compania se adreseaza celor mai exclusiviste cerinte cu piese de mobilier unice, personalizate in functie de cerintele clientului, produse manual din cele mai bune materiale. Rafinamentul si unicitatea designului, perfectiunea formelor, atentia pentru detalii, calitatea materialelor, integrarea perfecta a tehnicii moderne sunt caracteristici care fac recognoscibil mobilierul Philip oriunde in lume.

Mobilierul poate integra orice tip de tehnologie necesara realizarii unei comunicari moderne si eficiente, insa intr-o maniera discreta si fara a perturba forma perfecta a fiecarei piese. Astfel, mobilierul Philip integreaza perfect orice sistem AV high-end cum ar fi display-urile LCD Element One, sistemele de discutii Revoluto de la Beyerdynamic, prize AV mobile de la Extron.

Prezent peste tot in lume si devenit o emblema a calitatii si excelentei, mobilierul Philip este acum disponibil si in Romania, prin AVITECH, pentru a raspunde celor mai exigente si sofisticate nevoi. AVITECH este numarul 1 in Romania in domeniile audio-video, videoconferinta si case inteligente. Firma ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH ofera solutii complete pentru sali de conferinta si training, boardroom-uri, proiecte de videoconferinta, telemedicina si teleprezenta, retele digital signage, dispecerate si centre de comanda si control, proiecte ProAudio, lumini profesionale.

AVITECH este un furnizor consacrat de solutii boardroom pentru companii si institutii mari precum Orange, Vodafone, Romtelecom, Alro, L'oreal, Banca Nationala a Romaniei, Federatia Romana de Fotbal. Prin semnarea acestui parteneriat, specialistii AVITECH vor putea asigura, pe langa echipamente si servicii de calitate, mobilier premium specializat, personalizabil in functie de preferintele clientilor.