Modernizarea instituțiilor educaționale din București

Modernizarea instituțiilor educaționale din București

AVITECH a participat la procesul de modernizare a mai multor instituții de învățământ, realizat prin programul "Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale din Municipiul București", derulat de municipalitate împreună cu Banca Europeană de Investiţii.

Programul a inclus 102 instituții, din care 64 şcoli generale, 15 licee, 19 şcoli speciale şi patru grădiniţe. S-au efectuat lucrări multiple, de la consolidare și renovare până la realizarea de noi construcții (săli de sport, bazin de înot etc.) și dotarea cu mobilier, materiale specifice și echipamente IT.

AVITECH a fost lider al asocierii de firme care a asigurat dotarea laboratoarelor unităților de învățămant cu sisteme integrate de prezentare și evaluare a experimentelor și materiale didactice specifice. Au fost integrate în fiecare unitate tabla interactivă SMART Board cu videoproiector integrat, sistemul interactiv de testare si evaluare elevi SMART Response și camera de documente SMART Document Camera. Dintre materialele didactice cu care au fost dotate laboratoarele pot fi enumerate: instrumente, ustensile, diverse dispozitive specifice, aparate de măsurare, microscoape, hărți, planșe, mulaje, truse de laborator, software educațional etc.

„Bucureștiul are în acest moment 100 de școli la cheie. De reținut că aceste școli sunt în primul rând consolidate, dar sunt și reabilitate și modernizate. Au laboratoare, cabinete, săli de sport, mobilier de ultimă generație, echipamente de înaltă tehnologie.”, a declarat Primarul General, Sorin Oprescu.

Doresc sa aflu mai multe detalii despre soluțiile educaționale oferite de AVITECH