Sisteme de management electronic al instrumentelor de acces

Sisteme de management electronic al instrumentelor de acces

AVITECH anunţă începutul colaborării cu Morse Watchmans, producător american cu un portofoliu semnificativ de echipamente de securitate. Cu o istorie de peste o sută de ani, compania este unul dintre liderii din industria securităţii la nivel mondial.

Morse Watchmans propune soluţii inedite, personalizabile, pentru managementul electronic al cheilor şi cardurilor sau depozitarea în siguranţă a diverselor obiecte (laptop-uri, telefoane, arme etc.). De asemenea, producătorul realizează un sistem foarte util şi eficient pentru monitorizarea activităţii agenţilor de pază ce efectuează tururi de verificare. Sistemele oferite de Morse Watchmans sunt KeyWatcher, KeyBank, Smartkey Lockers, PowerCheck, KeyRings.

Dintre acestea, KeyWatcher este un sistem electronic cu o largă răspândire, dedicat managementului cheilor si cardurilor. Acesta permite accesul la chei sau carduri pe baza unui cod personalizat, utilizatorul putând să retragă instrumente de acces doar pentru anumite zone. Soluţia este alcătuită dintr-un cabinet în care pot fi integrate paneluri în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client şi un software dedicat care se instalează pe calculatoarele de unde se face managementul sistemului.

Între caracteristicile KeyWatcher se remarcă posibilitatea de a trimite alerte şi de a declanşa o alarmă dacă este forţat sau utilizat necorespunzător, emiterea de rapoarte, construcţia solidă a cabinetului, deblocarea electronică a instrumentelor de acces doar pentru utilizatorii autorizaţi.

Soluţiile producătorului au aplicaţii în diverse domenii, precum: cazinouri, penitenciare, secţii de poliţie, instituţii corecţionale, spitale şi policlinici, hoteluri, clădiri de birouri, showroom-uri auto etc.

Doresc să primesc mai multe informaţii despre soluţiile de securitate oferite de AVITECH