NEC InfinityBoard

NEC InfinityBoard

Salile de intalniri evolueaza in spatii cu o utilizare multipla, iar NEC InfinityBoard este proiectat astfel incat se se potriveasca fiecarei intalniri si raspunde perfect nevoii de a avea un spatiu de lucru modern. Indiferent de scopul intalnirii, (sustinerea unei prezentari, gasirea unor idei noi, realizarea unei videoconferinte) InfinityBoard reprezinta o solutie perfecta.

Solutia InfinityBoard are la baza display-uri UHD de 65” si 84’’, cu o tehnologie tactila InGlassTM care ofera o experienta asemanatoare cu cea oferita de scrisul de mana. In plus, permite o diferentiere intre pix si deget, iar stergerea continutului se poate realiza cu ajutorul palmei. Datorita vizualizarii nepixelate UHD, solutia ofera cea mai buna perfomanta vizuala chiar si atunci cand utilizatorii sunt in imediata apropiere a display-ului.

Folosind un software de colaborare, InfinityBoard suporta prezentarea wireless, interactiunea ecran-dispozitiv sau ecran-ecran. Pentru videoconferinta, exista difuzoare incorporate si o camera de inalta rezolutie. Aceasta are un unghi de 120° astfel incat sa cuprinda toate persoanele din incapere. De asemenea, prin utilizarea functiei MultiPresenter utilizatorii pot reda wireless continutul de pe telefoane, tablete sau laptopuri. PC-ul  are un sistem de operare Windows 10 si se bazeaza pe interfata OPS, caracteristica ce ofera flexibilitate pentru viitoare dezvoltari.

NEC InfinityBoard ofera oportunitati infinite care faciliteaza colaborarea, incurajeaza productivitatea si mentine angajatii atenti si motivati.

Caracteristici:

  • Scriere intuitiva, stergere si atingere cu pixul sau degetul
  • Compatibil cu orice platforma de videoconferinta
  • Prezentare wireless si colaborare ce suporta Win, MAC si sisteme de operare Android si iOS.
  • Instalare flexibila in functie de cerintele clientilor

Resurse suplimentare:

Descarca brosura NEC InfinityBoard

Daca doresti mai multe informatii despre NEC InfinityBoard, te rugam sa ne contactezi.