Noi centre de service si mentenanta

Noi centre de service si mentenanta

Pentru a fi cat mai aproape de clientii sai, AVITECH si-a extins centrele de service si mentenanta in alte trei orase din Romania: Brasov, Constanta si Craiova. Noile locatii se alatura centrelor din Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, pentru o acoperire optima a necesarului de suport si service la nivelul intregii tari.

AVITECH Service ofera mentenanta si service complet echipamentelor comercializate atat in garantie cat si post-garantie, precum si servicii de suport tehnic la nivelul intregii tarii, prin centrele proprii si prin parteneri.

Expertiza si nivelul inalt de calificare recomanda profesionistii AVITECH pentru lucrari dintre cele mai diverse, chiar daca aceste lucrari nu au fost initial contractate prin AVITECH. Totodata, incheierea unui contract de service si mentenanta garanteaza promptitudinea interventiilor, mentenanta preventiva, reducand astfel costurile generate de defectarea echipamentelor.

Pentru mai multe detalii in legatura cu serviciile de service si mentenanata AVITECH, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 21 200 64 66, sau pe adresa de e-mail service@avitech.ro.

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate pentru domeniile sisteme de securitate, instalatii electrice, audio-video, videoconferinta, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre serviciile de service si mentenanta AVITECH