Noi imprimante performante de la Intermec

Pentru a raspunde celor mai exigente cerinţe ale pieţei de identificare şi colectare automată a datelor (AIDC), AVITECH aduce în Romania cele mai nou lansate echipamente ale producatorului american Intermec: seriile de imprimante PM si PR.

PM43 si PM43c sunt imprimante industriale pentru etichete cu coduri de bare, cu o gama larga de aplicatii in centre de distributie, depozite sau unitati de productie. Sunt extrem de rapide, dispun de foarte multe posibilitati de conectivitate si pot fi operate intuitiv cu ajutorul display-ului cu touch screen intergrat. Imprimantele se pot conecta si wireless la reteaua de internet si sunt compatibile cu echipamentele Cisco. Carcasa din metal asigura rezistenta necesara in mediile de lucru pentru care au fost proiectate.

Seria PR contine imprimante portabile pentru chitante: PR2 si PR3. Fiind compacte si foarte comode, ele sunt dedicate celor implicati in activitati de teren. PR2 are latimea de 2 inch, iar PR3, de 3 inch. Se pot conecta cu alte echipamente (computer mobil, tableta, smart phone etc.) prin Blue Tooth, WiFi, IrDA sau USB.  Optional, se pot integra cu cititoare de carduri bancare.

Pentru informatii suplimentare sau solutii personalizate de identificare și colectare automata a datelor va rugam sa ne contactati la adresa info@avitech.ro.

Cu o istorie de peste 40 de ani, Intermec este cel mai important furnizor de solutii complete de etichetare, marcare, colectare si prelucrare automata a datelor, bazate atat pe tehnologia cu coduri de bare, cat si pe cea de identificare prin radio-frecventa (RFID).

 

Doresc sa aflu mai multe informatii despre solutiile AIDC oferite de AVITECH