Noi premii TANDBERG - recunoasterea competentelor

Noi premii TANDBERG - recunoasterea competentelor

Pozitia de lider a companiei norvegiene TANDBERG in domeniul produselor de videoconferinta este intarita prin premiile dobandite in ultima perioada de producator de la comunitati de specialisti in domeniu si de la publicul larg : "Cel mai inovator produs pentru videoconferinta" pentru codecul C90, in cadrul InfoComm 09 si "Furnizorul de Teleprezenta al Anului 2009" din partea revistei European CEO. AVITECH este singurul partener Platinum in Romania al companiei TANDBERG.

Astfel, in cadrul editiei din acest an a Infocomm, codecul C90, recunoscut drept "motorul teleprezentei", a castigat premiul "Cel mai inovator produs pentru videoconferinta" (Most Innovative Audio/Video Conferencing Product) din partea revistei InfoComm International and Systems Contractor News.

"Suntem foarte incantati de recunoasterea inovatiei si a devotamentului cu care sustinem comunitatea integratorilor, prin oferirea unor tehnologii de ultima generatie", a declarat Peter Nutley, Director Global Product Marketing, TANDBERG.

Infocomm este cel mai mare targ din lume pentru domeniul audio-video. La editia din acest an, au participat circa 30.000 profesionisti din peste 80 de tari. Evenimentul reprezinta un bun prilej pentru integratori de sisteme, producatori, distribuitori, tehnicieni, ingineri si designeri de a face schimburi de idei, de a invata lucruri noi si de a-si prezenta post_articlesle.

O alta reusita a producatorului norvegian este obtinerea premiului "Furnizorul de Teleprezenta al Anului 2009" (The Telepresence Provider of the Year) din partea revistei European CEO, numarul din iunie-iulie. Implicata activ in sustinerea teleprezentei, revista European CEO este o publicatie premium adresata oamenilor de afaceri europeni si are un numar de peste 500.000 abonati in intreaga Europa.

Compania norvegiana TANDBERG este numarul 1 mondial in domeniul videoconferintei, sistemele sale fiind instalate in cele mai importante institutii din intreaga lume. TANDBERG produce sisteme de teleprezenta, videoconferinta si echipamente de infrastructura (videoservere, gateway-uri, gatekeepere) dedicate tuturor tipurilor de sali de sedinte sau de training.

AVITECH, prin divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Divizia ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, salilor de clasa si salilor de conferinta.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele TANDBERG