Noi sisteme audio-video integrate in sedii ale COSMOTE Romania

Noi sisteme audio-video integrate in sedii ale COSMOTE Romania

COSMOTE Romania utilizeaza solutiile audio-video oferite de AVITECH in doua dintre sediile sale. Astfel, in sediul din Iride Business Park compania a integrat, intr-una din salile de meeting, urmatoarele: sistem de prezentare cu tabla interactiva, sistem de videoconferinta si sistem audio.

In sediul din cladirea de birouri America House al companiei de telecomunicatii regasim o sala de meeting si una de conferinte dotate de AVITECH cu sisteme de discutii, de videoconferinta, de prezentare interactiva, audio-video si de comanda si control.

COSMOTE Romania, membra a grupului COSMOTE, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. Inca de la inceput, compania si-a asumat un plan ambitios de extindere a retelei, precum si o strategie corespunzatoare pentru a furniza servicii de telefonie mobila de calitate, accesibile tuturor. Ca rezultat al strategiei sale, la sfarsitul lunii septembrie 2009, COSMOTE a ajuns la o cota de piata de peste 23%, continuand sa fie cel mai dinamic operator de pe piata.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile audio-video oferite de AVITECH