Noi soluţii AVITECH - Identificarea şi colectarea automată a datelor

Din dorinţa de a acoperi o gamă cât mai largă de cerinţe ale clienţilor săi, AVITECH a inclus recent în portofoliul său soluțiile de identificare și colectare automată a datelor (Automatic Identification & Data Capture – A.I.D.C.).

O astfel de soluție presupune identificarea automată a obiectelor și persoanelor, captarea și colectarea datelor despre acestea, centralizarea și arhivarea datelor în sistemul informatic pentru analiza și prelucrarea acestora. Toate acestea se fac cu implicare și intervenție minime din partea omului.

Configurate în funcție de nevoile specifice ale clientului, acestea includ toată gama de echipamente, software şi servicii necesare exploatării la maxim a avantajelor conferite de utilizarea lor.

Pentru o companie,  această soluție se traduce prin beneficii majore: economie de bani și timp, datorată mai ales posibilităţilor de evaluare, control și diminuare a pierderilor în timp real şi productivitate sporită conferită de eficientizarea producției, a activităților de depozitare și distribuție, de creșterea randamentului personalului etc.

Domeniile în care soluţiile de identificarea şi colectarea automată a datelor îşi găsesc aplicabilitatea sunt: producţie, depozitare, transport, curierat, distribuţie, merchandising, retail, servicii de întreținere și intervenție în teren, sănătate.

Soluţiile sunt bazate pe sisteme hardware şi software precum: terminale mobile şi fixe pentru colectarea datelor, cititoare coduri de bare, cititoare, taguri şi antene, imprimante coduri de bare fixe şi mobile, infrastructură comunicații, inclusiv echipamente transmisie wireless în bandă largă, software-uri dedicate pentru managementul datelor și al echipamentelor.

Noile soluţii AVITECH sunt puse la dispoziția clienților de o echipă de profesioniști, cu o vastă experiență în acest domeniu şi conţin echipamente şi aplicaţii de la cei mai renumiţi producători din domeniu: Cisco, Motorola, Intermec, Datamax-O`Neill, Datalogic, Zebra Technologies, Seagull Scientific.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de identificare și colectare automată a datelor oferite de AVITECH