Noua generatie de Media playere marca Loewe

Noua generatie de Media playere marca Loewe

AVITECH prezinta noua generatie de media playere Loewe (Network Media Player 2000 - NMP 2000), special creata pentru modelele Individual 32-52 si Connect 26-42 Media.

Acesta reprezinta cea mai buna solutie de a asculta muzica, a viziona un film, a vedea poze salvate intr-un calculator sau in sistemul NAS.

Media player-ul Loewe aduce un plus de confort si functionalitate. Se remarca prin usurinta in instalare, utilizare si interconectare cu restul sistemelor A/V din casa.

Totodata, spre deosebire de alte produse similare, media player-ul Loewe ruleaza un numar mult mai mare de formate media (audio, video, foto).

Loewe este un brand german de lux, oferind sisteme pentru home entertainment, ce se adreseaza celor mai exclusiviste cerinte. Gama de produse Loewe contine televizoare LCD, sisteme audio si periferice (DVD/Blu-ray Player, telecomenzi). Echipamentele Loewe se diferentiaza prin calitatea foarte buna a materialelor, design-ul unic, varietatea optiunilor de culoare, gama larga de optiuni de setare, imagini si sunet desavarsite.

Prin divizia SmartHouse, AVITECH este unic distribuitor al echipamentelor Loewe pe piata romaneasca si prima companie din Romania care dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta. Divizia include departamente specializate care asigura proiectarea, instalarea, configurarea si punerea in functiune a oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre produsele Loewe