Noua generatie Loewe Connect - inovatie si eleganta

Noua generatie Loewe Connect - inovatie si eleganta

Noua generatie de televizoare premium Loewe Connect, disponibila prin divizia SmartHouse a AVITECH, surprinde prin atentia acordata detaliilor si prin potentialul tehnologic deosebit: frecventa de 100 hertzi, radio prin internet si un nou Mediaplayer.

Noile Loewe Connect se adreseaza clientilor atrasi de stilul modern, iubitori de tehnologii inedite. Televizoarele pastreaza din vechile variante doar design-ul, indelung premiat. Acestuia i se adauga acum stralucirea imaginii Full HDTV si posibilitatea conectarii unor stick-uri de memorie, cititoare de carduri, unitati hard-disk, camere digitale.

De asemenea, produsul integreaza software-ul PhotoViewer ce permite vizualizarea fotografiilor digitale (JPEG) la calitate video HD de 1920 x 1080 pixeli, un nou Mediaplayer ce asigura accesul la statiile radio prin internet si la diferite medii digitale de stocare a fotografiilor, melodiilor si videoclipurilor.

Loewe Connect detine acum un port VGA pentru conectarea PC-urilor, permitand astfel vizualizarea prezentarilor de tip PowerPoint. Produsul este disponibil in 3 culori (alb gloss, argintiu elegant, negru high gloss), iar ecranul poate avea una din cele 3 dimensiuni: 32", 37" si 42".

Loewe este un brand german de lux, oferind sisteme pentru home entertainment, ce se adreseaza celor mai exclusiviste cerinte. Gama de produse Loewe contine televizoare LCD, sisteme audio si periferice (DVD/Blu-ray Player, telecomenzi). Acestea se diferentiaza prin calitatea foarte buna a materialelor, design-ul unic, varietatea optiunilor de culoare, gama larga de optiuni de setare, imagini si sunet desavarsite.

Prin divizia SmartHouse, AVITECH este prima si cea mai importanta companie din Romania care dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta. O casa inteligenta are la baza un sistem integrat de gestiune si control a tuturor echipamentelor electrice si electronice destinate securizarii, iluminatului, climatizarii, componentei audio-video si Hi-Fi dintr-o locuinta. Din oferta AVITECH fac parte solutii si echipamente de ultima generatie: TV&Video, Home Cinema, Multi-room Audio & Hi-Fi, Control lumini, Automatizari & BMS, Securitate, Home Networking (retele de calculatoare si acces la internet), HVAC.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Loewe