Noul codec Tandberg C60 - calitate video excelenta, Full HD 1080p

Noul codec Tandberg C60 - calitate video excelenta, Full HD 1080p

AVITECH introduce pe piata din Romania noul codec Tandberg C60. Acesta are la baza aceeasi tehnologie ca si mult premiatul codec Tandberg C90 - "motorul teleprezentei". Codecul C60 a fost conceput pentru a realiza sesiuni de videoconferinta cu o calitate video a imaginii excelenta, plina de culoare si detaliu.

"Codecul C60 reprezinta noua generatie de motor video pentru sesiunile de videoconferinta in format 1080p" a afirmat Hakon Dahle, Sef Departament Dezvoltare Tehnologii in cadrul companiei Tandberg. Tandberg C60 este compatibil cu toate standardele recunoscute in videoconferinta, teleprezenta si alte sisteme personale de tip desktop. De asemenea, produsul are integrata o linie de streaming, o serie de conectori profesionali, o interfata completa pentru programarea aplicatiilor (API) si accepta multiple formate multimedia.

Compania norvegiana Tandberg este numarul 1 mondial in domeniul videoconferintei, sistemele sale fiind instalate in cele mai importante institutii din intreaga lume. Tandberg produce sisteme de teleprezenta, videoconferinta si echipamente de infrastructura (videoservere, gateway-uri, gatekeepere) dedicate tuturor tipurilor de sali de sedinte sau de training.

AVITECH, prin divizia Audio - Video, este partener Platinum al companiei Tandberg si s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Divizia ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, salilor de clasa si salilor de conferinta.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Tandberg