Noul sistem de discutii Revoluto Wireless de la beyerdynamic

Noul sistem de discutii Revoluto Wireless de la beyerdynamic

AVITECH anunta noul sistem de conferinte Revoluto Wireless de la beyerdynamic, prin care puteti retrai experienta libertatii de miscare in timpul sustinerii de prezentari. Avantajele sistemului wireless de conferinte si tehnologia Revoluto sunt combinate acum intr-un singur produs.

Noile microfoane ale sistemului de discutii Revoluto introduc un nou etalon pentru flexibilitate, libertate de miscare si confort, datorita inlocuirii microfoanelor tip "gooseneck" cu cele tip desktop. Practic se poate sustine un discurs indiferent de pozitia vorbitorului fata de microfon, pastrandu-se totodata calitatea sunetului datorita puterii mari de acoperire a sistemului Revoluto. Totodata, acest sistem se remarca prin usurinta in instalare si transport, datorita valizelor speciale. Acestea permit incarcarea echipamentelor pentru o autonomie indelungata.

Infiintata in anul 1924, beyerdynamic GmbH & Co este una dintre cele mai importante firme de pe piata echipamentelor audio profesionale (casti, microfoane, sisteme de conferinta). Beyerdynamic dezvolta si produce, in Germania, solutii inovatoare pentru o clientela din ce in ce mai numeroasa. Incepand cu anul 2002, AVITECH este distribuitor pentru Romania al produselor beyerdynamic.

AVITECH, prin Divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Prin aceasta divizie oferim solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta. AVITECH integreaza solutii complete si echipamente de sonorizare de cea mai buna calitate, dispunand de o experienta vasta in domeniu si de creativitate in personalizarea unei game variate de proiecte audio.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele beyerdynamic