Noutati AVITECH la HIFIarena

Noutati AVITECH la HIFIarena

In luna noiembrie 2008 AVITECH a participat la cea de-a sasea editie a HIFIarena, Romanian Entertainment Show, organizat de Expotek, la Radisson SAS Hotel.

Evenimentul a atras un numar de peste 3.000 vizitatori, care s-au bucurat de cele mai noi tehnologii ale celor 160 de branduri participante la aceasta editie.

In cadrul evenimentului, AVITECH a prezentat cunoscatorilor ultimele inovatii hi-fi de la Loewe: sisteme home cinema televizoare LCD, sisteme audio si periferice (DVD playere, Blu-ray, telecomenzi).

Vizitatorii au apreciat post_articlea tehnologiilor prezentate si posibilitatea primirii unor sfaturi avizate despre produse de la specialistii in domeniu.

Loewe este un brand german de lux de sisteme home entertainment, ce se adreseaza celor mai exclusiviste cerinte. Binecunoscutul brand, cu o traditie de peste 80 de ani, isi impresioneaza clientii prin produse cu o estetica atemporala, tehnologie pentru cele mai fine simturi si usurinta in operare. Incepand cu luna iunie 2007, AVITECH, prin divizia Smarthouse, a devenit unic distribuitor al echipamentelor Loewe pe piata romaneasca.

Prin divizia SmartHouse, AVITECH este prima si cea mai importanta companie din Romania care dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta. Divizia include departamente specializate care asigura proiectarea, instalarea, configurarea si punerea in functiune a oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre echipamentele Loewe