Programare mai usoara pentru sistemul de discutii MCW - D 50

Programare mai usoara pentru sistemul de discutii MCW - D 50

Acum, sistemul de discutii wireless MCW - D 50 de la Beyerdynamic este mult mai usor de programat si utilizat cu ajutorul controller-ului AMX. Conectarea este posibila prin RS 232 sau TCP/IP, iar inregistrarea si implementarea se face automat.

Interconectarea MCW-D 50 cu sistemul de control media de la AMX se remarca prin economosirea de timp si reducerea considerabila a costurilor de programare.

Sistemul de conferinta MCW - D 50 inlatura constrangerile spatiale, iar transmisia optimizata a semnalului ofera securitate sporita in comparatie cu alte aplicatii wireless. In plus, codificarea informatiei la 128 biti asigura protectie maxima impotriva ascultarii neautorizate. Sistemul poate fi controlat de catre moderatorul discutiei.

Infiintata in anul 1924, beyerdynamic GmbH & Co este una dintre cele mai importante firme de pe piata echipamentelor audio profesionale (casti, microfoane, sisteme de conferinta). Beyerdynamic dezvolta si produce, in Germania, solutii inovatoare pentru o clientela din ce in ce mai numeroasa. Incepand cu anul 2002, AVITECH este distribuitor pentru Romania al produselor beyerdynamic.

AVITECH, prin Divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Prin aceasta divizie oferim solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta. AVITECH integreaza solutii complete si echipamente de sonorizare de cea mai buna calitate, dispunand de o experienta vasta in domeniu si de creativitate in personailzarea unei game variate de proiecte audio.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele beyerdynamic