Participare târguri de cariere

Participare târguri de cariere

AVITECH a participat în această primăvară, în calitate de angajator, la două evenimente organizate de instituţii de învăţământ superior, în care a avut ocazia de a întâlni viitori absolvenţi din domeniul ingineriei.

Primul eveniment a fost “Târgul de joburi pentru studenți și absolvenți 2015”, organizat de  Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi s-a desfăşurat în perioada 17-18 martie în incinta Universităţii Politehnica Bucureşti. Evenimentul s-a aflat la cea de-a VIII-a ediţie şi a avut drept obiectiv crearea unui dialog între angajatori şi studenţi în vederea cunoaşterii cerinţelor reciproce, a tendinţelor de pe piaţa muncii.

Cel de-al doilea eveniment, Polifest, a fost organizat de Universitatea Politehnica Bucureşti în perioada 6-8 aprilie 2015. Cea de-a patra ediţie a târgului s-a bucurat de interesul angajatorilor şi al studenţilor de a stabili pârghii eficiente de colaborare între mediul academic şi cel socio-economic.

AVITECH a prezentat în cadrul celor două manifestări oferta de locuri de muncă şi de programe de internship din cadrul companiei. Poziţiile disponibile sunt din domeniile securitate, audio-video, dezvoltare software. Persoanele interesate de oportunităţile de dezvoltare profesională oferite de compania noastră, pot trimite CV-uri sau întrebări pe adresa de email cariere@avitech.ro.