Plata flexibila si sigura - Parcometrul CWT Compact de la Cale

Terminalul CWT Compact Cale

Un important element al  conceptului de smart city este sistemul de parcare inteligentă. Avand in vedere numarul tot mai ridicat al autoturismelor din zonele urbane, dezvoltarea spatiilor pentru parcare, atat on-street cat si off-street reprezinta o necesitate pentru fiecare oras al tarii. Ne propunem ca alături de partenerul nostru Cale, să venim în intampinarea acestei probleme prin oferirea de soluții complete și servicii pentru amenajarea, eficientizarea și operarea parcărilor. Soluțiile de plată au un rol esential în gestionarea eficientă a locurilor de parcare, iar alegerea unui terminal de plată potrivit poate reprezenta o sursă de profit, confort și siguranță.                

Flexibilitatea terminalului de plată CWT Compact îl recomandă pentru o gamă variată de aplicații de plată. 3G-ul încorporat și conexiunile LAN permit tranzacții online rapide și monitorizarea datelor în timp real prin sistemul de administrare Cale Web Office. O interfață deschisă către Cale Web Office face posibilă integrarea cu sistemele externe. Tastatura alfanumerică îți permite să utilizezi serviciile fără bilete, iar atunci când conectezi terminalele la sistemul de administrare, ai acces la un instrument care îți facilitează administrarea și face posibilă operarea tuturor terminalelor de plată într-o singură rețea virtuală. Toate opțiunile de plată sunt gestionate respectând standardele de securitate, iar terminalul de plată este 99% reciclabil și utilizează energia solară. Terminalul de plată este rezistent la efectele climatice și acțiunile de vandalizare. De asemenea, are încorporați senzori de detecție efracție, detector de vibrație și sirenă. În plus, acesta oferă posibilitatea de a reda video-uri pentru a oferi instrucțiuni sau pentru a promova evenimente locale sau diverse oferte.

Pentru implementarea unui astfel de soluții este necesar să colaborați cu un furnizor competent de soluții pentru parcări. AVITECH are personal specializat pentru proiectarea, instalarea și mentenanța parcărilor on-street și off-street. De asemenea, compania are experiență în domeniu datorită proiectelor desfășurate cu succes.

Resurse suplimentare

Descarcă Broșura Cale CWT

Despre Cale

Cale este o companie înființată în 1955, în Suedia, ce oferă soluții eficiente și inovative dedicate parcărilor. Pentru mai multe detalii despre companie, accesați linkul https://www.caleaccess.com

Despre AVITECH

AVITECH este un integrator de sisteme în domeniile Instalații Electrice, Automatizări, Securitate, Protecție la Incendiu, Audio-Video, Infrastructură IT & Comunicații, Sisteme Inteligente de Transport. Compania are peste 18 ani de experiență. Pentru mai multe informații despre soluțiile pentru parcări, vă rugăm să vizitați pagina www.avitech.ro/solutii-pentru-parcari.