Primul videoproiector cu sistem automat de inlocuire a lampii

Primul videoproiector cu sistem automat de inlocuire a lampii

AVITECH anunta lansarea primului videoproiector profesional cu sistem automat de inlocuire a lampii. Multumita sistemului de schimbare a filtrului si a celui de inlocuire a lampii, Sanyo a extins durata de viata a videoproiectorului si a redus considerabil costurile de service si mentenanta. Produsul va fi disponibil la furnizor incepand cu luna februarie 2009.

Acest nou sistem revolutionar de inlocuire a lampii duce la simplificarea procesului de mentenanta in special pentru videoproiectoarele instalate permanent si pentru cele instalate in locuri greu accesibile. Integrarea a doua lampi in videoproiectorul PLC-XTC50 dubleaza durata de viata, pana la 6.000 de ore, comparativ cu cea a videoproiectoarelor conventionale. Cele doua lampi pot fi utilizate alternativ sau succesiv, in functie de setarile facute de utilizator. Un alt avantaj il reprezinta spatiul mic ocupat de lampa.

Sistemul de intretinere al filtrului dezvoltat de Sanyo identifica filtrele prafuite si le inlocuieste automat. Schimbarea automata a filtrului se poate face de pana la 10 ori, inlocuirea manuala fiind necesara dupa 10.000 de ore. Daca toate cele 10 filtre au fost schimbate, sistemul de filtrare poate fi inlocuit cu unul nou printr-un sistem "one-touch", fara a avea nevoie de unelte de instalare suplimentare.

Sanyo Electric Group este lider mondial pe segmentul proiectoarelor profesionale. Si-a castigat increderea pe piata de profil prin dezvoltarea unei tehnologii unice de redare e imaginii si prin producerea de echipamente de exceptie. AVITECH este distribuitor pe piata din Romania al produselor profesionale Sanyo de peste 5 ani de zile.

AVITECH, prin Divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Prin aceasta divizie oferim solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta. AVITECH integreaza solutii complete si echipamente profesionale de cea mai buna calitate, dispunand de o experienta vasta in domeniu si de creativitate in personalizarea unei game variate de proiecte.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Sanyo