Proiect amplu de securitate pentru Galleria Mall Suceava

Proiect amplu de securitate pentru Galleria Mall Suceava

AVITECH anunta finalizarea implementarii unui proiect amplu de securitate, detectie incendiu, BMS, curenti slabi pentru Galleria Mall Suceava.

Solutia oferita de AVITECH include un sistem de supraveghere si monitorizare video Samsung, sistem antiefractie Satel, interfonie si videointerfonie Aiphone, detectie incendiu Detectomat, sonorizare si adresare publica TOA, BMS Tac.

Stabilirea componentelor sistemelor enumerate a avut la baza criterii precum dimensiunea spatiului, traficul mare de persoane, riscurile specifice unui astfel de spatiu si cerintele clientului.

Galleria Mall Suceava are o suprafata de 10.700 mp (parter si un etaj) si este proiectat pentru a cuprinde un supermarket, numeroase spatii comerciale cu articole vestimentare, accesorii, decoratiuni interioare, produse cosmetice, etc. Nu lipsesc cafenelele, restaurantele, zona food court, parcarea.

AVITECH Systems este divizia specializata in furnizarea de solutii profesionale in domeniul sistemelor de securitate, instalatiilor electrice - curenti slabi si medii, automatizarilor si BMS. Divizia include un departament specializat care asigura proiectarea, instalarea si configurarea oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. AVITECH Systems promoveaza tehnologii de top provenite din tari cu traditie in domeniu precum Israel, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Japonia.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile de securitate oferite de AVITECH