Projectiondesign desemnat Producatorul European al anului 2008

Projectiondesign desemnat Producatorul European al anului 2008

AVITECH relateaza desemnarea projectiondesign drept "Producatorul european al anului 2008". Distinctia a fost oferita companiei norvegiene pentru al doilea an consecutiv. Prestigiosul eveniment a avut loc la Londra, la finele anului 2008. Juriul a fost constituit din profesionisti ai mai multor industrii, iar organizatorii evenimentului au fost revistele britanice AV Magazine si AV Europe.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 600 persoane. Distinctia de "Producatorului european al anului" este una dintre cele mai mari recunoasteri in industria audio-video si este acordata companiilor care au un succes cuantificabil si o viziune clara.

Procesul de desemnare a castigatorului se intinde pe parcusul catorva zile si este realizat de profesinisti din industrii variate, incluzand consultanti A/V, producatori, clienti finali, integratori de solutii.

Projectiondesign este o companie norvegiana ce dezvolta, produce si comercializeaza o gama larga de videoproiectoare performante pentru aplicatii profesionale, de business, dar si pentru consumatorii obisnuiti. Projectiondesign a fost prima companie din domeniu ce a introdus videoproiectoarele cu rezolutie 1080p (Full HD) si, mai recent, cu rezolutie WUXGA, bazate pe tehnologia DLP de la Texas Instruments; toata gama de produse este garantata pentru o utilizare 24/7.

AVITECH, prin Divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Prin aceasta divizie oferim solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta. AVITECH integreaza solutii complete si echipamente profesionale de cea mai buna calitate, dispunand de o experienta vasta in domeniu si de creativitate in personalizarea unei game variate de proiecte.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele projectiondesign