Redefinirea controlului imaginii - ClearVIEW HD-18 de la Vaddio

Redefinirea controlului imaginii - ClearVIEW HD-18 de la Vaddio

Promotor al celor mai noi tehnologii si al echipamentelor revolutionare, AVITECH aduce in Romania o noua camera inovatoare: ClearVIEW HD-18, de la Vaddio.

Cu un senzor de imagine CCD de 1.3 megapixeli si zoom optic de 18X, ClearVIEW HD-18 este cea mai buna alegere pentru o gama variata de aplicatii HD, precum amenajarea salilor de conferinta si videoconferinta de mari dimensiuni ale companiilor si institutiilor guvernamentale, fiind foarte potrivita si pentru aplicatii de invatamant la distanta.

ClearVIEW HD-18 se remarca prin capacitatea de a filma la cea mai buna calitate video si prin posibilitatea de redare a imaginilor atat in format full HD (1080p, 1080i sau 720p) cat si SD (480i). De asemenea, ClearVIEW HD-18 permite captarea imaginii cu un unghi de vizualizare de 55,2 grade, ideal pentru a cuprinde toate persoanele aflate in jurul mesei de conferinta. In plus, este compatibila cu orice codec Tandberg.

Vaddio produce si comercializeaza sisteme de control si camere video utilizate in domeniul videoconferintelor, intreaga gama de produse respectand toate standardele internationale de calitate. Camerele de la Vaddio pot fi integrate in orice tip de sala de videoconferinta sau de intalniri.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Compania ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Vaddio