Reduceţi acum resursele alocate inventarierii mijloacelor fixe

Reduceţi acum resursele alocate inventarierii mijloacelor fixe

AVITECH vine în întâmpinarea companiilor care doresc să reducă resursele alocate inventarierii mijloacelor fixe de la finalul anului cu o soluţie simplă şi eficientă de automatizare a acestui proces. Soluţia se bazează pe un terminal mobil inteligent şi pe sistemul Inventory propus de APTUS Software partenerul AVITECH pentru soluţii software.

Terminalul recomandat de AVITECH este Motorola MC2100, recent lansat de producătorul american. Acesta este un minicomputer portabil dedicat business-urilor de dimensiuni mici şi medii care îşi doresc flexibilitate şi eficienţă la un cost convenabil. Terminalul beneficiază de un design special pentru a putea fi uşor de utilizat, are factor de protecţie IP54 (rezistenţă la apă şi praf) şi rezistenţă sporită la şocuri.  Pot fi scanate atât coduri de bare 1D cât şi 2D. Display-ul este de tip LCD touchscreen, color, cu rezoluţie QVGA şi diagonala de 7,1 cm.

APTUS Inventory este o soluţie software foarte utilă, care ajută la creşterea productivităţii şi la realizarea de importante economii de timp şi bani. Dintre funcţionalităţile aplicaţiei pot fi enumerate: tipărirea etichetelor şi generarea listei de inventar direct din ERP, identificarea automată a mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar pe baza codurilor de bare sau a tehnologiei RFID, colectarea, procesarea, centralizarea şi consolidarea datelor, arhivarea acestora în sistemul informatic pentru analize şi verificări. Aplicaţia poate fi personalizată conform nevoilor specifice ale clientului.

Soluţia beneficiază de suportul unei echipe de specialişti cu experienţă în domeniu şi este însoţită de o gamă largă de servicii, de la studii de fezabilitate până la instruire, service şi mentenanţă. De asemenea, sunt disponibile o serie de servicii de finanţare în rate, închiriere sau utilizare în sistem SaaS.

Doresc să aflu mai multe detalii despre soluţiile AVITECH pentru inventariere