Reţea modernă de digital signage pentru o informare eficientă

Reţea modernă de digital signage pentru o informare eficientă

AVITECH a finalizat cu succes implementarea unui performant sistem digital signage în diverse locaţii ale Academiei de Studii Economice (A.S.E.). Proiectul a constat în dotarea a 7 centre ale instituţiei din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara cu 32 display-uri cu software-uri digital signage.

Sistemul permite prestigioasei instituţii de învăţământ să ofere studenţilor, cadrelor didactice şi tuturor celor interesaţi informaţii utile despre programele, serviciile oferite, precum şi informaţii cu caracter general despre sistemul educaţional.

Prin integrarea acestui sistem clientul a dorit să vină cât mai aproape de beneficiarii sau posibilii beneficiari ai serviciilor universitare oferite de A.S.E. Reprezentanţii instituţiei sunt convinşi că soluţia va fi de un real folos în comunicarea eficientă cu publicul şi în promovarea soluţiilor educaţionale pe care le oferă.

Academia de Studii Economice, instituţie cu o vechime de aproape un secol, se remarcă în sistemul educaţional românesc prin calitatea deosebită a serviciilor universitare, prin numeroasele resurse pe care le pune la dispoziţia studenţilor săi şi prin activitatea de compatibilizare şi armonizare a ofertei proprii, implicit a diplomelor acordate absolvenţilor, cu cele ale instituţiilor de renume din toată lumea.


Doresc să primesc mai multe informaţii despre soluţiile digital signage oferite de AVITECH