Siguranţă, securitate şi instalaţii electrice- Nordia Residence

AVITECH a implementat sisteme de siguranţă, securitate şi instalaţii electrice în clădirile Nordia  Residence, unul dintre cele mai noi şi mai moderne ansambluri rezidenţiale din zona de nord a Capitalei.

Situat pe malul lacului Griviţa, ansamblul cuprinde o formaţiune de şase corpuri de clădire şi o curte amenajată cu spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii. Clădirea este aşezată pe un subsol extins care găzduieşte parcarea pentru locatari.

AVITECH a realizat toată infrastructura electrică a ansamblului: tablouri electrice, cablaje, contorizări, prize, iluminat exterior, alimentare de urgenţă. De asemenea, a fost realizată reţeaua de voce-date şi cablarea pentru sistemele de sonorizare aferente fiecărui apartament.

În fiecare dintre cele şase corpuri de clădire şi la subsol AVITECH a integrat sistem de detecţie incendiu. Fiecare scară a fost dotată cu trapă de fum cu deschidere automată în caz de alarmă de incendiu. La subsol s-au instalat şi detectori de monoxid de carbon şi senzori de inundaţii.

La securitatea locatarilor contribuie un sistem de supraveghere video, instalat atât în puncte cheie la exterior, cât şi la subsolul ansamblului. În plus, accesul auto în subsol este controlat cu ajutorul unei uşi secţionale cu deschidere automată şi semafoare de dirijare a circulaţiei în rampă. Fiecare apartament este dotat cu sistem de interfonie.

Poziţionat în sectorul 1, pe malul Lacului Griviţa, Nordia Residence este un proiect care profită din plin de apropierea de cele mai vibrante centre de afaceri ale Bucurestiului dar şi de avantajele unui ambient în care natura încă respiră.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru ansambluri rezidenţiale