Sală de monitorizare şi control “la cheie” pentru Romtelecom

Sală de monitorizare şi control “la cheie” pentru Romtelecom

AVITECH anunţă finalizarea cu succes pentru Romtelecom a uneia dintre cele mai sofisticate săli de monitorizare şi control din România. Aici se prelucrează şi se gestionează datele provenite din reţeaua de telecomunicaţii. Scopul acestei săli este de a remedia în timp util şi cu maximum de eficienţă a eventualelor avarii, de a monitoriza parametrii specifici, dar şi de sincronizare cu reţelele afiliate.

Experienţa de peste 10 ani în domeniu, serviciile de calitate, oferta de echipamente de la cei mai renumiţi furnizori mondiali şi capacitatea companiei de a oferi soluţii “la cheie” au contribuit semnificativ la selectarea AVITECH pentru realizarea acestui important proiect.

Furnizarea “la cheie” a acestui proiect a presupus o serie de etape: proiectare şi design de interior, reamenajare spaţiu, execuţie instalaţie electrică, realizare cablare structurată, configurare şi instalare sisteme de climatizare, control lumini, sonorizare şi videowall, instalare mobilier, staţii de lucru şi display-uri LCD şi punere în funcţiune a tuturor sistemelor.

Elementul cheie al proiectului, videowall-ul, este format din 27 de cuburi cu retroproiecţie de 67” Christie Digital aşezate în matrice 9x3, fiecare cu rezoluţie nativă SXGA+, comandate cu ajutorul unui controller Jupiter dedicat. În gestionarea semnalului este implicat şi un matrix switcher DVI RGB Spectrum.

Una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din Romania şi lider pe piaţa de comunicaţii fixe, Romtelecom oferă servicii de încredere, inovative şi uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixă, Internet de bandă largă şi televiziune digitală până la cele mai sigure centre de găzduire a datelor din România şi pachete de servicii de date şi voce.

Studiu de caz

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH.