Sală multifuncţională modernă pentru Consiliul Judeţean Sălaj

Sală multifuncţională modernă pentru Consiliul Judeţean Sălaj

Consiliul Judeţean Sălaj beneficiază de o modernă sală multifuncţională, amenajată la cheie de AVITECH. Noua sală, denumită Porolissum, a fost amenajată în sediul instituţiei, din oraşul Zalău. A fost realizată din dorinţa de a putea organiza o mare varietate de evenimente (seminarii, conferinţe, sesiuni de prezentare, teambuilding etc.) într-un spaţiu modern, dotat cu echipamente de cea mai bună calitate.

Amenajarea la cheie a acestui proiect a presupus o serie de etape: proiectare şi design de interior, reamenajare spaţiu (amenajări interioare, compartimentare cu pereţi mobili antifonici), execuţie instalaţie electrică, realizare cablare structurată, configurare şi instalare sisteme de climatizare şi sisteme control lumini, integrare audio-video şi videoconferinţă, servicii profesionale.

Între sistemele audio-video profesionale integrate pot fi enumerate: videoconferinţă HD, videoproiecţie HD, sistem de discuţii, sonorizare, sisteme de comandă şi control, sisteme de umbrire. Soluţia furnizată a inclus şi servicii de consultanţă, proiectare, management de proiect, instalare şi punere în funcţiune sisteme, instruire.

AVITECH a oferit soluţii de la producători apreciaţi din domeniu: Beyerdynamic, Kramer, Panasonic, Projecta, Projectiondesign, SMART Technologies, Meyersound.

Sala Porolissum are o capacitate de până la 190 locuri şi oferă posibilităţi multiple de aranjare, în funcţie de tipul de eveniment organizat. Pentru mai multe detalii despre sală, click aici.  

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile pentru săli de conferinţă oferite de AVITECH