Securitate biometrica in sectorul industrial

Securitate biometrica in sectorul industrial

Sectoarele industriale de productie si aprovizionare sunt foarte complexe. In cadrul acestora se desfasoara procese ce implica circulatia persoanelor si a bunurilor intr-o succesiune rapida de etape pentru a livra produse de calitate. In ultimele decenii, acest sector a cunoscut o evolutie uimitoare. In prezent, fabricile au mai multe procese in diverse locatii si este important sa oferi accesul oamenilor potriviti indiferent de localizarea acestora.

Solutiile de control acces biometric te asigura ca anumiti oameni, in anumite intervale de timp pot accesa anumite locuri. Este necesar ca accesul sa fie restrictionat din mai multe considerente. In primul rand, anumite zone pot fi accesate doar de oameni calificati sau pot fi inspectate de tehnicieni. In al doilea rand, anumite locuri pot contine informatii importante sau materiale daunatoare pentru oameni. In al treilea rand, in cadrul fabricilor exista anumite procese automate care nu accepta interventia umana, prin urmare nici accesul acestora.

Cititoarele TBS ofera posibilitatea unui acces diferentiat, iar utilizatorii pot fi setati pentru a accesa anumite locuri in functie de diverse criterii. Aceasta caracteristica include si definirea utilizatorilor pentru accesul diverselor zone, in diferite intervale de timp sau cu un set specific de credentiale precum RFID, biometric si/sau PIN. Distanta nu reprezinta un impediment, deoarece dispozitivele pot fi conectate remote si pot transmite informatiile utilizatorului.

Toate cititoarele TBS se pot integra intr-un sistem de pontaj, acest aspect fiind esential pentru inregistrarea si urmarirea oamenilor si a timpului.

In plus, produsele TBS au un avantaj important cand vine vorba despre integrarea cu alte sisteme. TBS Biometrics se comporta ca un subsistem si integrarea acestuia cu alte sisteme si software este realizata simplu.

Esti interesat de o solutie de control acces biometric de la TBS? Contacteaza-ne pentru o oferta sau un test gratuit cu echipamentele!